Laboratorij znanja i novih tehnologija. Kratko i sažeto. Kroz projekt financiran sredstvima fondova Europske unije pridruži se mladima, poduzetnicima i freelancerima. Nauči nove stvari, upoznaj se s VR tehnologijom i unaprijedi svoje vještine. Edukacije, paneli, javne tribine i još puno više. Pridruži nam se.

6 radionica | listopad 2018 - ožujak 2019

Razvoj osobnih i poslovnih vještina

Kroz 6 radionica usavrši svoje poslovne vještine, nauči što je start-up i kako ga pokrenuti, načine kako realizirati poslovnu ideju te koja je važnost marketinškog planiranja. U cijelu priču ubroji još i nova znanja o crowdfundingu i marketingu na društvenim mrežama i umreži se s ekipom željnom novih znanja i iskustava.

Opširnije

5 radionica | studeni 2018 - ožujak 2019

Virtualna stvarnost i kreiranje sadržaja virtualne stvarnosti

Sudjelovanjem u ovih 5 radionica upoznaj se s VR tehnologijom, nauči kako osmisliti sadržaj i izraditi scenografiju, snimiti i obraditi video/foto materijal te pripremiti sadržaj za medijske reprodukcije.

Opširnije

1 radionica | prosinac 2018 - siječanj 2019

Kreativno pisanje i novi mediji

Upoznaj se s teorijom I praksom novinarskog rada u elektroničkim medijima, oblicima novinarskog izražavanja te pripremom medijskih priloga. Sudjeluj u simulaciji intervjua, izradi novinarsku priču, saznaj što je to multimedijsko i on-line novinarstvo, dron-novinarstvo te kakva je budućnost medija i novinarstva.

Opširnije

4 radionice | studeni 2018 - veljača 2019

VR youth & vet radionica izrade projekata mobilnosti (ERASMUS+)

Tko zna kako se zove program EU-a u područjima obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta za razdoblje 2014.-2020.? Ako znaš brzo ruku u zrak! No, ako do sada nisi čuo za Erasmus+, a ujedno želiš i naučiti kako izgleda proces pripreme projektnog prijedloga za aplikaciju na raspoloživi poziv onda je ovaj set edukacija super prilika za steći nove kompetencije.

Opširnije